Wil jij ook meer klanten met

social media?

Ben jij een ondernemer met een passie voor drank? Wil je meer klanten én jouw bedrijf laten groeien met social media? Dan is de Instagram training voor drankspecialisten iets voor jou!

 

In deze 6-weekse online training geeft Instagram-expert Floor Eizema jou geheime tips die niemand anders je geeft omdat ze zo goed werken, ook bij jou. 

 

Ontdek via simpele stappen hoe jij in korte tijd meer klanten binnenhaalt met Instagram. En ja, dat kan sneller dan je denkt!

Doe mee met dit super effectieve trainingsprogramma van Waar Nederland Eet en ontdek de kracht van Instagram.

De training start op 1 december 2018. Schrijf je voor 15 november in en ontvang 30% korting als lezer van More than Drinks! Je betaalt nu 102 euro in plaats van 147 euro.

Hi, 

 

ik ben Floor. Drie jaar geleden startte ik @waaramsterdameet. Ik wilde mijn passie voor eten en drinken namelijk met duizenden mensen gaan delen. Ik ontdekte alleen al snel dat zonder de juiste kennis het opbouwen van een succesvol Instagram account best lastig is. Daarom ging ik op zoek naar goede Instagram tips, maar...op internet vond ik alleen maar vage hints en beloftes.

 

Geloof me, in die drie jaar heb ik ze allemaal geprobeerd. En niets hielp me echt. Geen enkele tip liet me zo hard groeien dat ik Waar Amsterdam Eet - een flinke upgrade kon geven. 

En daarbij houden de meeste succesvolle influencers en bedrijven hun succes strategieën geheim. Ik snap het wel, want die zijn natuurlijk goud waard.  

 

Bij anderen zag ik het wel lukken en ik wist dat er een simpele manier moest zijn voor Instagram succes...

Nu, 3 jaar later is het me gelukt!

Ik heb een mooi bedrijf opgebouwd, waarbij Instagram een belangrijke rol speelt. Waar Amsterdam Eet is uitgegroeid tot een landelijk eetplatform (Waar Nederland Eet) met in totaal meer dan 30.000 Instagram volgers in heel Nederland. Het is de snelstgroeiende eetclub van Nederland. 

 

Alleen...voor jou zijn de Instagram strategieën die werken nog steeds geheim. En doordat de grote influencers en bedrijven zich iedere dag verder ontwikkelen, wordt jouw achterstand op hen alleen maar groter.

 

Als je Instagram als een kansrijke tool voor jouw marketing ziet, en dat kan eigenlijk niet anders, dan kan je twee dingen doen:

 

1. Je kan – net zoals ik dat jarenlang heb gedaan – op gevoel en gezond verstand jouw Instagram proberen te laten groeien. Met bloed, zweet en tranen.

2. Of - als je sneller resultaat wilt - kan je het ook samen met mij doen! Ik deel namelijk heel graag mijn Instagram geheimen met je, want ik geloof dat ook jij de kans moet krijgen om jouw zaak aan véél meer mensen te laten zien. 

​Ben jij er klaar voor?

Floor Eizema

 

Volg mijn culinaire avonturen op @waaramsterdameet.

NB. De afgelopen jaren heb ik veel offline training gegeven, dus face-to-face. Daarvoor betaalden opdrachtgevers vaak 2500 euro per ochtend. Dat komt omdat ik maar weinig trainingen per jaar kon doen. Met de online training die ik nu geef kan ik veel meer mensen tegelijkertijd helpen. Daarom kan ik jou een mooie prijs bieden. Ik weet zeker dat je die investering ook nog eens binnen no-time hebt terugverdiend.

Een paar dingen die je zeker ontdekt in de training:

  • Met welke strategie jij geld kan gaan verdienen met Instagram. Ook met weinig volgers.​

  • Dat het maken van goede foto’s een no-brainer voor je wordt. Of het nu (te) licht, donker, kleurrijk of saai is wat je wil fotograferen. Je weet precies met welke simpele trucs je een top foto maakt.

  • Dat er een slimme manier is om altijd genoeg content voor Instagram achter de hand te hebben. Je hebt nooit meer stress over wat je nu weer moet plaatsen.​

  • Welke foto-apps voor jou het beste werken en hoe je met simpele bewerkingen een herkenbare stijl ontwikkelt.

  • Hoe je foto’s schiet die geld waard zijn, zonder enorm veel volgers of likes te hebben.

  • Hoeveel volgers je eigenlijk nodig hebt om je zaak te laten groeien. En dat het er minder zijn dan je denkt. 

  • Hoe je goede captions schrijft, waarmee volgers op jouw foto's reageren.

  • Wat je kan doen met Stories en Instagram Live om jouw Instagram nog waardevoller te maken. 

  • Hoe je het Instagram algoritme kan omzeilen!

Wat je krijgt:

Om het makkelijk voor je te maken om meer volgers én meer klanten te krijgen op Instagram, heb ik een serie stap-voor-stap video’s voor je opgenomen. In iedere video laat ik je zien hoe je waardevolle foto’s maakt.

Met waardevol bedoel ik niet alleen mooi. Met waardevol bedoel ik dat je met iedere post dichterbij jouw doel komt om een succesvol Instagram-account te runnen. Ik geef je alle kennis en tips waarmee ik mijn bedrijf heb opgezet en waarmee ik jarenlang grote bedrijven en organisaties heb geholpen.

Om het makkelijk te maken krijg je ook super handige checklists en een simpel stappenplan dat je 1-op-1 kan toepassen op jouw bedrijf.

En je krijgt toegang tot een besloten Instagramgroep met alle deelnemers van de training. Daarin kan je al je vragen stellen en kennis uitwisselen. Ook beantwoord ik 1x per week live vragen en kan je mij altijd een privé bericht of mail sturen als je onverhoopt toch vastloopt.

Niets staat je meer in de weg om via Instagram jouw droom te realiseren.

30% korting met More than Drinks!

 

Waar Nederland Eet is de snelstgroeiende eetclub van Nederland op Instagram. Onze 30.000 online volgers kunnen ook jouw klanten worden. Hier liggen enorme kansen, ook voor jou.

 

Wij werken veel samen met grote retail bedrijven als Albert Heijn maar ook met kleinere food en drank ondernemers om hun business via social media te laten groeien.

Speciaal voor de lezers van More than Drinks! bieden we onze Instagram training voor drankspecialisten eenmalig aan met 30% kortingDit betekent dat jouw investering nu slechts 97,- euro ex BTW bedraagt.

Ja, ik ben er klaar voor!

Zullen we samenwerken? Klik op de groene button om je aan te melden. Wie weet tot snel!

Wat is de investering voor de training?

Als lid van More than Drinks krijg je nu 30% korting! Je betaalt dus éénmalig 102 euro, exclusief BTW (in plaats van 147 euro)​.

Heb ik technische kennis nodig?
Nee. Ik heb zelf allemaal verschillende professionele camera’s gehad. Voor Instagram schiet ik toch het liefst met mijn iPhone of systeemcamera. Jij hoeft dus ook geen professionele fotoapparatuur te hebben om aan de training mee te doen. Schiet je wel het liefst met een spiegelreflex? Ook dat is prima. Het gaat erom dat je de camera pakt die bij je past.​

Ik heb weinig tijd. Heeft het dan zin om de training te volgen?
Jazeker! Omdat je de training via stap-voor-stap video’s, checklists en opdrachten volgt kan je de training volgen waar en wanneer jij wil. Er zit dus geen tijdsdruk op. Ik vind het belangrijk dat jij de training kan volgen in jouw eigen tempo.​

Zijn er ook contactmomenten?
Je krijgt toegang tot een besloten Instagram groep. In die groep vind je alle andere deelnemers, kan je vragen stellen en kennis uitwisselen. Ook zal ik iedere week een live Q&A doen en vieren we in die groep iedere vrijdag de voortgang die je geboekt hebt. Voor vragen over de training kan je mij altijd een DM of mail sturen.​

Komen mijn foto’s ook op de Instagram accounts van Waar Nederland Eet?

Ik ga er alles aan doen om je te helpen groeien op Instagram. Ik deel te gekke foto’s dan ook heel graag met mijn eigen 30.000 volgers.

Kan ik ook meedoen als ik nog geen ondernemer ben?

Misschien droom je ervan om je eigen bedrijf te starten, maar is dat op dit moment nog niet zo. Misschien staat je Instagram zelfs nog niet eens open voor publiek. Als je toch de ambitie hebt om daar de komende tijd verandering in te brengen, dan kan je de training ook goed volgen. Je maakt dan straks gewoon een vliegende start!

Hoe weet ik zeker dat ik de investering terugverdien?

Er is één ding dat je zeker weet. Als je niet meedoet aan de training levert je Instagram morgen hetzelfde op als vandaag. En waarschijnlijk vind je dat te weinig. Door wel mee te doen geef je jezelf de kans om helemaal in the know  te zijn over wat je kan doen om via slimme fotografie op Instagram jouw bedrijf te laten groeien.

 

Ik heb de training gemaakt zodat je weet hoe je via een simpel stappenplan geld aan jouw foto’s op Instagram kan verdienen. Of je dat ook gaat lukken ligt aan jouw eigen inzet.

Ik wil de training wel doen, maar twijfel nog een beetje. Kan ik na aankoop nog annuleren?

Ja. Als je je  binnen 2 weken na jouw investering in de training toch bedenkt krijg je zonder opgaaf van reden gewoon je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. De keuze om je aan te melden is natuurlijk helemaal aan jou.

Heb ik je kunnen verzekeren dat je geen risico loopt met deze training?

 

Je investering om mee te doen met de training is nu 97 euro, ex. btw. Normaalgesproken kost de training 147 euro, ex. btw. Dat betekent dat jij 30% korting krijgt. Ga nog even bij jezelf na: ben je tevreden met de groei en omzet die je op dit moment uit Instagram haalt? Of wil je méér en droom je ervan om jouw passie met duizenden mensen te delen? Als jouw Instagram op dit moment te weinig oplevert, dan is meedoen aan de training voor More than Drinks de eenmalige investering waarmee je dat oplost.

 

 

 

Ben jij klaar om je online marketing eens echt goed aan te pakken? Klik dan op de groene button om je aan te melden.

Wie weet tot snel!

Floor Eizema

PS. Ik ging zelf binnen een jaar van 10.000 naar 20.000 volgers door het toepassen van precies dezelfde lessen in de training! En ondertussen ben ik met mijn professionele Instagramaccounts de 30.000 volgers al gepasseerd. Tel daarbij de volgers op mijn persoonlijke Instagramaccount op en je zit op bijna 36.000 potentiële klanten! Om de zoveel tijd vind ik het leuk om weer een nieuw account te starten en te zien hoe snel ik die kan laten groeien.

Waar Nederland Eet B.V.

Witte de Withstraat 28-A huis

1057 xx Amsterdam

KVK: 71576371

BTW: NL858769207B01

Contact: hallo@waarnederlandeet.nl